Загрузка

Як виглядає Лопаточна частина порційна / Shoulder Cut Portion у вакуумованій герметичній упаковці

Дата публикации:

Лопаточна частина порційна / Shoulder Cut Portion - це відруб, що поєднує у собі Каре 4 / Rack 4 та Лопатка / Shoulder shank off. Така пропозиція - так званий ПОДВІЙНИЙ ПОСТРІЛ.

Лопаточна частина порційна / Shoulder Cut Portion - використовується у приготуванні як групове блюдо для компанії у три-чотири людини.

Готується томленням тривалий до 2х годин при низькій температурі. Але спочатку рекомендуємо, як завжди, отримати корочку короткочасним оброблюванням при високій температурі удуховій шафі, на вогні, сковороді та інше.

Мясо для рецепта

Отзывы

Ваш отзыв будет первым
Ваша оценка