Плов з рисом басматі та ніжка Chump

ВІД ОЛЕКСАНДРА АБРАМОВА

Вітаємо Вас, друзі!

У свій час ми не змогли зробити якісне фото нашої позиції "Ніжка / Chump Ягнятина ТР", оскільки його виробництво розпочалося пізніше загальної фотосесії для каталогу продукції.

Тому неодноразово презентували цей найменування у розрізі туші на різних майстер-класах. Наприклад, з "Ніжка / Chump Ягнятина ТР" виступав Олексій Шеменков, шеф-кухар ресторану BEEF MEAT & WINE, на стенді компанії "Новий проект" у рамках виставки FORECH 2018 та інші Ваші колеги і наші партнери.

Зараз ми хочемо поділитися з Вами відеорецептом, в якому насамперед Олександр Абрамов якісно показує сам відруб з верхньої частини задньої ноги ягняти, ту саму "Ніжка / Chump Ягнятина ТР". Олександр готує плов з нашою ягнятиною і відкрито закликає всіх готувати як він, готувати краще за нього :)

Тому бажаємо Вам приготувати власний найсмачніший плов у світі, нехай він буде найкращим! Не забудьте лише про головний секретний інгредієнт плову, а саме про "Ніжка / Chump Ягнятина ТР", який можна купити як у LAMBICO, так і в найближчому великому супермаркеті, наприклад у NOVUS, SILPO (СІЛЬПО), METRO або ВЕЛИКА КИШЕНЯ.

Уважно дивіться цікавий відеорецепт від Олександра Абрамова, шеф-кухаря ресторанів "Маяк" і "Причал", фіналіста телепроекту "МастерШеф Професіонали" першого сезону! Підписуйтесь на канал Олександра Абрамова на YouTube

Популярна продукція