М’ясо ягнятини

в м'ятному соусі

Ягнятина під м'ятним соусом вразить навіть найвибагливішого гурмана, вона має ніжний і незвичайний смак. Легко урізноманітнить ваш стіл і гарантує захоплені відгуки господині.

Для того щоб приготувати вам знадобляться:

  • Безкісткова корейка (філе) ягняти – 650 г
  • 1 зубчик часнику
  • 30 г сиру фета
  • 2 столові ложки очищених волоських горіхів
  • По 1 пучку петрушки та м'яти
  • Спеції за смаком

Приготування:

1. Підготувати м’ясо: філе промити, обсушити і натерти спеціями з оливковою олією, помістити його на 30 хвилин у духовку, розігріту до 190 градусів.
2. Приготувати соус: горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, до появи горіхового аромату. Помістити в чашу блендера горіхи, часник, м’яту, петрушку, сир, сіль, трохи оливкової олії (60 мл) і подрібнити до однорідної маси.
3. За 5 хвилин до готовності м’яса необхідно змастити його соусом.
4. Подавати ягнятину рекомендуємо з будь-яким гарніром, можна полити залишком соусу і прикрасити зеленню.

Популярна продукція