М’ясо ягнятини
в м'ятному соусі

Ягнятина під м'ятним соусом вразить навіть найвибагливішого гурмана, вона має ніжний і незвичайний смак. Легко урізноманітнить ваш стіл і гарантує захоплені відгуки господині.
Для того щоб приготувати вам знадобляться:
- Безкісткова корейка (філе) ягняти – 650 г
- 1 зубчик часнику
- 30 г сиру фета
- 2 столові ложки очищених волоських горіхів
- По 1 пучку петрушки та м'яти
- Спеції за смаком
Приготування:
1. Підготувати м’ясо: філе промити, обсушити і натерти спеціями з оливковою олією, помістити його на 30 хвилин у духовку, розігріту до 190 градусів.
2. Приготувати соус: горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, до появи горіхового аромату. Помістити в чашу блендера горіхи, часник, м’яту, петрушку, сир, сіль, трохи оливкової олії (60 мл) і подрібнити до однорідної маси.
3. За 5 хвилин до готовності м’яса необхідно змастити його соусом.
4. Подавати ягнятину рекомендуємо з будь-яким гарніром, можна полити залишком соусу і прикрасити зеленню.