Задня нога запечена
з розмарином

Запечена задня нога з гомілкою ягняти однозначно заслуговує вашої уваги. І запекти її можна наступним чином.
Потрібні будуть перелічені нижче інгредієнти:
- Задня нога з гомілкою, ягнятина -1 шт
- Часник - 1 головка
- Сіль, свіжомелений чорний перець - за смаком
- Розмарин 2-3 гілочки
- Оливкова олія - 50 мл
- Гірчиця 4-6 столових ложки
- Сік лимона - 1 столова ложка
- Мед - 1 столова ложка
Починаємо готувати:
1. Готуємо маринад, для цього змішуємо гірчицю, мед, сік лимона, рублений часник, оливкову олію, листочки розмарину.
2. М’ясо добре натираємо сіллю і перцем. Обмазуємо маринадом, обкладаємо розмарином і загортаємо в харчову плівку. Залишаємо на добу маринуватися в холодильнику.
3. Розігріваємо духовку до 220°C. Деко з ногою ягняти ставимо в гарячу духовку, запікаємо хвилин 20, до утворення рум’яної скоринки.
4. Зменшуємо температуру до 100°C, накриваємо фольгою і “томимо” до готовності.
5. Готовий продукт загортаємо у фольгу і залишаємо відпочити хвилин 15.